28.04.03

Consens social per a impulsar la Fundaci Josep Sans.  -  19:32:31

La Fundaci Josep Sans (FJS), entitat de suport a Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC), moviment escolta juvenil que compta amb 15000 membres, es presenta avui, 28 d'abril, en un acte pblic a les 19:30, a l'auditori de La Pedrera (Pg. de Grcia, 92, Barcelona)


Durant l'acte, la FJS presentar el seu nou Patronat i les lnies de treball que s'ha marcat pels propers anys. El nou Patronat, constitut el passat mes de novembre, est format per persones socialment i polticament compromeses, amb una trajectria i estima personal per l'escoltisme i guiatge catal. Un equip de persones disposades a treballar per l'associacionisme educatiu, la participaci democrtica i el comproms nacional.

El patronat de la Fundaci el formen: Francesc Homs, Joaquim Nadal, Bet Font, Jordi Porta, Jordi Ayza, Montserrat Baig, Jaume Bosch, Carme Carb, Josep Castells, Galla Cortadellas, Josep Corts, Joan Vidal i Albert Sancho. En Jaume Bosch n's el President i l'Albert Sancho el Secretari General. La presentaci de l'acte comptar tamb amb la intervenci de Jordi Porta, patr de la Fundaci, qui far una xerrada sobre 'Iniciativa Social i Catalanisme'

Des de fa temps, Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC) est portant a terme nous i importants projectes per ajudar a consolidar i a estendre la proposta educativa de l'escoltisme i guiatge catal, socialment transformadora. Amb aquest objectiu, una de les eines de que disposa el moviment, i que ara emprn una nova etapa, s la Fundaci Josep Sans (FJS), nascuda fa ms de 35 anys, amb la finalitat de donar suport econmic i social a les activitats i projectes de l'escoltisme i el guiatge.
La FJS, a ms, treballar per enfortir els agrupaments escoltes i les demarcacions territorials, estesos per tot el pas, tant a nivell ideolgic, econmic i patrimonial, com de difusi social i pblica de la seva tasca associativa i educativa.
L'acte finalitzar amb les paraules del president de la Fundaci Josep Sans, Jaume Bosch, i un concert a crrec del Cor Lernia, conjunt coral de cambra dirigit per Jordi Noguera. El Cor Lernia tamb actuar a la primera part de l'acte de presentaci de la Fundaci Josep Sans, amb la interpretaci del Balleto, de G.Giacomo Gastoldi.

[fet amb b2 per jordeu.net.]

4 sp@mbots e-mail me